Comunitat Valenciana

Arriben cinc avions ucraïnesos a l'aeroport de Castelló davant l'escalada del conflicte amb Rússia

Cinc avions ucraïnesos van aterrar aquest dilluns a l'aeroport de Castelló davant la situació política que viuen Ucraïna i Rússia, i després que les companyies de segurs hagen notificat a l'aerolínia Ukraine Intenational Airlines (UIA) una rescissió del segur per a volar en l'espai aeri del país ucraïnés.
Archivo - Imatge d'arxiu de l'aeroport de Castelló
Archivo - Imatge d'arxiu de l'aeroport de Castelló
GENERALITAT VALENCIANA
Archivo - Imatge d'arxiu de l'aeroport de Castelló

Les aeronaus romandran en la zona d'estacionament promoguda per l'empresa e-Cube, que opera en les instal·lacions aeroportuàries des de 2019.

L'aerolínia ha informat en un comunicat que, a causa de la situació de la política exterior, ha rebut una notificació oficial de les companyies d'assegurances per a rescindir el segur d'aeronaus per a vols a l'espai aeri d'Ucraïna.

UIA, a petició dels arrendadors, ha enviat cinc avions Boeign 737-800 a Espanya, concretament a l'aeroport de Castelló, mantenint altres avions en la flota de la companyia.

Des d'Aerocas s'ha indicat que es desconeix el temps que romandran aquests avions a l'aeroport de Castelló, així com que no tenen confirmació que vagen a arribar més aeronaus ucraïneses.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento