Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de Sagunt, Generalitat i Pilkington estudien com formar als treballadors de l'empresa

L'Ajuntament de Sagunt, la Generalitat Valenciana i l'empresa Pilkington s'han reunit aquest dilluns en el consistori per a estudiar com formar als treballadors de l'empresa per a garantir la seua continuïtat.
Reunió entre Ajuntament de Sagunt, Generalitat i Pilkington
Reunió entre Ajuntament de Sagunt, Generalitat i Pilkington
AYUNTAMIENTO DE SAGUNTO
Reunió entre Ajuntament de Sagunt, Generalitat i Pilkington

A la reunió han assistit l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; la directora general de Treball, Benestar i Seguretat Laboral, Elvira Ródenas Sancho; la directora general d'Ocupació i Formació, Rocío Briones Morales i la sotsdirectora general de Formació Professional per a l'Ocupació, Rosa López Pérez i representants de la planta de Pilkington a Sagunt, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha assegurat que per al consistori el més important és la continuïtat dels llocs de treball en Pilkington i ha apostat per buscar "noves oportunitats d'inversió".

En aquest sentit, el primer edil considera que no es pot descurar cap flanc i ha al·ludit tant a les prejubilació com al pla de formació que l'empresa ha d'engegar per a poder "reciclar treballadors i que es puguen incorporar als diferents equips".

"Tot açò vé amb el compromís que, si hi ha un suport per part de l'administració pública cap a l'empresa, l'empresa retornarà eixe suport amb més inversions que asseguren el futur de la nostra planta de Sagunt", ha afegit.

Moreno ha assegurat se seguirà treballant des de l'empresa, el Comité d'empresa, la Generalitat i l'Ajuntament "per a buscar eixes solucions que donen continuïtat a la presència d'aquesta empresa en el nostre municipi i, amb açò, a la dels centenars de llocs de treball i corresponentment al creixement econòmic i al benestar de les famílies", conclou el comunicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento