Comunitat Valenciana

Puig, a Vega (Vox): "Vosté tranquil·la, no hi haurà eleccions pròximament"

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha negat que vaja a convocar comicis a la Comunitat Valenciana pròximament i ha contestat a la síndica de Vox, Ana Vega: "Vosté tranquil·la, no hi haurà eleccions pròximament".
Ximo Puig intervé en Les Corts
Ximo Puig intervé en Les Corts
I. CABALLER/CORTS
Ximo Puig intervé en Les Corts

Així ha respost Vega durant la sessió de control en Les Corts, que li havia dit: "L'única cosa que li queda és arreplegar els seus trastos, eixir per eixa porta i convocar eleccions". La portaveu ha dedicat la seua intervenció a preguntar a Puig "Què són persones vulnerables per a ell?". Després d'assenyalar la situació dels majors i la infància, li ha etzibat: "A vosté tot açò li rellisca".

La síndica de Vox, Ana Vega, ha criticat el Consell i al Govern i ha asseverat que tenen "els trofeus màxims a vulnerar la constitució amb dos estats d'alarma il·legals i el segrest del Congrés". "Són vostés el govern de la infàmia, la mentida i el frau, sobretot a els qui li van confiar el vot", ha agregat.

En aquest sentit, li ha etzibat que és "el principal enemic del poble i de la llibertat" i que "participa amb el pitjor que ha parit la política espanyola". "Vosté és el responsable de tindre comunistes i separatistes al capdavant d'una regió que hauria de ser capdavantera", ha agregat.

"Moltes gràcies pel seu enorme sentit de la democràcia i del respecte que li caracteritza a vosté i al seu grup parlamentari", ha agregat. "Un dels seus mentors deia que una mentida repetida mil vegades es converteix en veritat. Doncs jo dic que no, una mentida repetida mil vegades es converteix en mil mentides", ha asseverat.

En aquest sentit, ha criticat que "un partit fòbic" vinga a les Corts a "postular-se com a defensor dels més vulnerables". "El que ha fet aquest govern des del principi és lluitar pels més vulnerables", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento