Comunitat Valenciana

Puig veu "solvent" el pla de Ford Almussafes per ser "un gran esforç de treballadors i Generalitat"

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha indicat referent a la proposta sobre l'acord d'electrificació negociat per UGT per al futur de Ford Almussafes que es tracta d'una iniciativa que és "solvent", i que "és un gran esforç per part dels treballadors i també per part de la Generalitat": "Seguirem fent tot el que siga necessari perquè Ford es consolide per a la Comunitat Valenciana".
Archivo - El president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, en una imatge d'arxiu
Archivo - El president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, en una imatge d'arxiu
Gustavo Valiente - Europa Press
Archivo - El president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, en una imatge d'arxiu

Així ha respost en declaracions als mitjans a La Vila Joiosa (Alacant) aquest dimecres després de la seua visita al Palau de Justícia del municipi amb la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo.

"No concretaré en aquests moments cap tipus de xifra però sí li puc dir que és evident que la Generalitat Valenciana ha estat aportant durant aquests anys, i fa ja molts, diferents accions que estan sempre justificades i vinculades als processos d'innovació i d'infraestructures", ha exposat Puig.

Així mateix, ha afegit que la Generalitat "no ha de demostrar ja res perquè ho ha fet" i que "el nostre aval per a l'empresa és que nosaltres sempre hem estat donant suport a la factoria i eixe clima de diàleg social tan positiu que s'ha mantingut en la factoria i que ha sigut decisiu per a augmentar la capacitat".

"Ara estem en aquest procés d'electrificació i nosaltres estem treballant intensament amb la factoria i també amb l'apartat social, i seguirem fent tot el que siga necessari perquè Ford es consolide per a la Comunitat Valenciana", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento