Comunitat Valenciana

La Diputació d'Alacant inicia les obres de la variant del Ràfol d'Almúnia amb una inversió d'un milió d'euros

La Diputació d'Alacant ha iniciat les obres de la nova variant de la carretera CV-728 en El Ràfol d'Almunia, una actuació que, amb un pressupost de 1.098.000 euros, permetrà millorar la seguretat vial en el municipi, reduint el trànsit de vehicles pel casc urbà.
Diputació inicia les obres de la variant del Ràfol d'Almúnia amb una inversió d'un milió d'euros
Diputació inicia les obres de la variant del Ràfol d'Almúnia amb una inversió d'un milió d'euros
DIPUTACIÓN DE ALICANTE
Diputació inicia les obres de la variant del Ràfol d'Almúnia amb una inversió d'un milió d'euros

El projecte inclou l'execució d'una variant d'aquesta via, en el límit nord-est del sòl urbà de la localitat, amb la finalitat de minimitzar el pas de vehicles des de o cap a Pego per l'interior del casc urbà, "eliminant d'aquesta forma el caràcter actual de travessia i, en conseqüència, millorant la seguretat vial en aquest tram", ha destacat el diputat de Carreteres, Alejandro Morant, en un comunicat.

"Aquest és un dels projectes més ambiciosos que impulsarem enguany des del departament de Carreteres i els beneficis per als veïns i veïnes del Ràfol d'Almúnia seran molt important ja que guanyaran en seguretat i en qualitat de vida", ha afegit el 'popular'.

El termini d'execució de les obres és de sis mesos i l'obra abasta des del punt quilomètric 8,560 de la CV-728 fins al punt quilomètric 2,100 de la CV-729, que és la carretera amb la qual entronca.

El tram de la CV-728 en variant connectarà amb el camí de Segaria mitjançant una glorieta de 46 metres de diàmetre exterior i la nova traça continuarà fins a la intersecció de la CV-729, que es resoldrà també amb una altra glorieta de 55 metres de diàmetre. La nova variant comptarà amb una calçada de sis metres i sengles vorals d'un metre d'amplària.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento