Comunitat Valenciana

Amazon amplia el servei d'entrega ràpida de productes de supermercat a València i voltants

Amazon.es expandeix el seu servici Amazon Fresh, d'entrega ràpida de productes de supermercat, a la ciutat de València i voltants. Està disponible des d'aquest dimarts per a clients Prime a través de la pàgina web o de l'aplicació mòbil.
AMAZON Fresh
AMAZON Fresh
LORENZO DURÁN
AMAZON Fresh

Es tracta d'un servei que permet rebre comandes d'alimentació en la franja de dos hores que els clients trien, detalla la multinacional en un comunicat.

L'expansió d'Amazon Fresh a la capital de la Comunitat Valenciana se suma al llançament a Madrid i Barcelona en 2021, dins del seu objectiu de donar servici a milions de membres Prime a Espanya.

"Estem molt contents d'expandir el nostre servei d'entrega ràpida de productes d'alimentació, bellesa i cura personal, així com altres categories a la ciutat de València i els seus voltants", declara Camille Bur, 'country manager' d'Amazon Fresh.

Els clients Prime poden realitzar la seua compra entre més de 7.000 articles en 'amazon.es/fresh', entre els quals s'inclouen productes frescos i congelats, carn, peix, fruites i verdures, làctis, aperitius, articles de primera necessitat, bellesa i cura personal, joguets i articles de papereria.

Tots estan disponibles amb entrega el mateix dia en franges dedos hores, de 10 a 22 hores, amb despeses d'enviament d'1,99 euros en comandes mínimes de 30 euros o sense despesa d'enviament addicional en comandes superiors a 80 euros.

A més, els clients Prime a València poden realitzar la compraen la botiga de DIA a través d''amazon.es/dia', on trobaran articles i productes locals i de grans marques. Aquesta selecció també permet entrega en franges de dos hores durant els set dies de la setmana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento