Comunitat Valenciana

Compromís anuncia una iniciativa de suport a sanitaris i pacients després d'una protesta negacionista enfront del Peset

La síndica de Compromís en Les Corts, Papi Robles, ha traslladat el suport del grup parlamentari "a tot el personal sanitari, especialment als i les professionals de l'Hospital Doctor Peset de la ciutat de València que, aquest cap de setmana, han patit els insults i les agressions verbals d'un grup reduït de persones, negacionistes de la covid, que es van concentrar a les portes del centre i ha anunciat una iniciativa per a defensar-los.
Archivo - Arxiu - Papi Robles en imatge d'arxiu
Archivo - Arxiu - Papi Robles en imatge d'arxiu
MÉS-COMPROMÍS
Archivo - Arxiu - Papi Robles en imatge d'arxiu

"És una vergonya que, després d'haver-se deixat la pell durant tota la pandèmia, ara hagen d'aguantar aquestes actituds tan indesitjables. El personal sanitari ha de saber que una amplísima majoria dels valencians i valencianes els agraïm la seua tasca salvant vides", ha indicat Robles en un comunicat.

Compromís ha reclamat a la Delegació del Govern "que actue per a garantir que els i les pacients puguen descansar en les seues habitacions sense soroll" i que "metges, mèdiques, infermeres i infermers puguen fer el seu treball sense insults ni agressions verbals".

En els pròxims dies Compromís presentarà una iniciativa en el parlament valencià "per a donar suport tant a professionals sanitaris com a les persones que estan tractant-se i recuperant-se d'una malaltia", ha conclòs la síndica.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento