Comunitat Valenciana

Els Moros i Cristians de Dénia (Alacant), festa d'Interés Turístic Autonòmic

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha firmat la resolució per la qual s'atorga la declaració de Festa d'Interés Turístic Autonòmic de la Comunitat Valenciana als 'Moros i Cristians de Dénia'.

Es tracta d'un distintiu que es concedeix als festejos que ofereixen una especial rellevància des del punt de vista turístic i suposen una valoració de la cultura i de les tradicions populars valencianes.

L'obtenció d'aquesta declaració honorífica, que s'ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, contribueix a la promoció de la festa, del municipi i de l'oferta turística de Dénia, informa la Generalitat en un comunicat.

Aquesta declaració s'emmarca sota el Decret 119/2006, de 28 de juliol, del Consell, regulador de les declaracions de festes, itineraris, publicacions i obres audiovisuals d'interés turístic de la Comunitat Valenciana.

D'aquesta manera, la festa de 'Moros i Cristians de Dénia' es converteix en la primera festa de la localitat que obté la declaració com a festa d'interés turístic autonòmic de la Comunitat Valenciana. Dénia compta amb una festa declarada d'interés turístic provincial, 'Les Carrosses', a més de la Festa d'Interés Turístic Nacional, 'Bous a la Mar'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento