Comunitat Valenciana

El Dia de la Dona Festival torna a València amb deu hores d'actuacions femenines pel 8M

El Dia de la Dona Festival torna divendres que ve 4 de març amb una nova edició en un marc incomparable com la Ciutat de les Arts i les Ciències, amb fins a deu hores d'actuacions femenines.
DIA DE LA DONA FESTIVAL
DIA DE LA DONA FESTIVAL
FOTUR
DIA DE LA DONA FESTIVAL

Es tracta de l'únic festival d'aquestes característiques, només amb la participació de dones artistes, dj's, cantants, compositores i ballarines. Pròximament es confirmaran totes les participants.

El Dia de la Dona es va iniciar en 2018 en Tinglado 2 de la Marina de València i ha atret a artistes nacionals i internacionals en les següents edicions.

El seu objectiu és donar a les artistes la visibilitat que es mereixen, promocionant el talent femení perquè la inclusió de la dona en els cartells d'esdeveniments i festivals no siga una excepció.

Enguany, el vestuari per a la gran posada en escena serà a càrrec del reconegut dissenyador valencià Francis Montesinos i també hi haurà una zona gastronòmica, avança l'organització.

L'horari del festival serà de 17 hores a 3.30 hores, amb obertura de portes a les quatre de la vesprada. L'entrada és gratuïta a través d'invitació que caldrà descarregar des de la web d'Enterticket fins a completar l'aforament, més gastos de gestió.

La Xarxa d'Emissores Valencianes de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) col·labora amb el festival, amb la seua promoció i amb un sorteig d'entrades per a arribar a tots els racons de la Comunitat.

El Dia de la Dona respectarà totes les mesures sanitàries vigents en la data de celebració de l'esdeveniment. Està organitzat per FOTUR i PRODJ CV amb la col·laboració de Turisme CV, Fundació SGAE, Consum Moderat, Regidoria de Turisme i Internacionalització, Salud y Consumo i AVEGAL.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento