Comunitat Valenciana

Les pluges tornen a la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana ha clarejat aquest divendres amb intervals de núvols mitjans i altes, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que ha indicat que no es descarta alguna precipitació feble, dispersa i ocasional al final del dia.
Archivo - Arxiu - Ciutadans amb paraigua pels carrers
Archivo - Arxiu - Ciutadans amb paraigua pels carrers
Eduardo Briones - Europa Press
Archivo - Arxiu - Ciutadans amb paraigua pels carrers

Així mateix, haurà gelades febles i disperses en punts de l'interior i vent del nord-oest fluix amb intervals de moderat a l'interior nord de Castelló.

Les temperatures mínimes no patiran canvis o aniran en ascens i les màximes, en descens. Així, Alacant registrarà una mínima de 10ºC i una màxima de 21ºC; Castelló, de 7 i 18; i València, de 8 i 19ºC.

El nivell de preemergència per risc d'incendis forestals per a hui és baix-mitjà en tota la Comunitat.

Demà, dissabte, hi haurà cel nuvolós o cobert amb probables precipitacions disperses i ocasionals en la primera meitat del dia, a més de temperatures mínimes en descens a l'interior del terç nord i sense canvis significatius en la resta.

El diumenge s'espera cel nuvolós en la primera meitat del dia sense descartar alguna precipitació. Les temperatures mínimes baixaran i les màximes no patiran canvis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento