Comunitat Valenciana

Detingut a València un tercer home per la palissa a un membre de Bastión Frontal

Agents de la Policia Nacional han detingut en València a un home de 39 anys com a suposat còmplice de l'agressió a un membre de l'organització ultra Bastión Frontal. Per aquests fets ja van ser arrestats anteriorment l'actual líder del grup, per propinar la brutal palissa, i una altra persona per impedir que prestaren socors a la víctima.
Vehicle policial
Vehicle policial
JEFATURA
Vehicle policial

Segons recorda la Prefectura Superior en un comunicat, els fets van ocórrer el passat dia 15 de gener, a València, quan un home va patir, entre altres lesions, una fractura de mandíbula, com a resultat d'una agressió escomesa per l'esquena. L'agredit va perdre en eixe moment el coneixement i va evitar així tota possibilitat de defensa. A més, va haver de ser hospitalitzat d'urgència i intervingut quirúrgicament.

L'agressió es va produir després que els implicats participaren en unes jornades organitzades per Bastión Frontal. Ja el passat dia 20 es va detindre dues persones, una a Madrid -el líder de l'agrupació radical- i una altra a València, aquesta per la seua presumpta contribució a l'assegurament del fet, ja que suposadament va impedir a altres persones socórrer a l'agredit. Per aquesta raó es va detindre, ahir dimarts, també a una tercera persona a València.

L'operació ha sigut desenvolupada per la Comissaria General d'Informació i les Brigades Provincials d'Informació de Madrid i València.

Després de les dos primeres detencions, la Brigada d'Informació de València va prosseguir amb les investigacions per a esclariment total dels fets, i ahir es va detindre al tercer implicat en l'agressió. D'aquesta forma, es donen per finalitzades les investigacions. El detingut, amb antecedents policials, ja ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento