Comunitat Valenciana

El PP es queixa al Síndic i a Transparència perquè la Generalitat "no publica actes del ple des de fa mesos"

El grup del PP en Les Corts ha presentat aquest dilluns una queixa al Síndic de Greuges i una altra al Consell de Transparència perquè la Generalitat "no publica les actes del ple des de fa diversos mesos".
El portaveu de Transparència del Grup Popular en Les Corts, Fernando Pastor
El portaveu de Transparència del Grup Popular en Les Corts, Fernando Pastor
PPCV
El portaveu de Transparència del Grup Popular en Les Corts, Fernando Pastor

"És una situació que ja ha denunciat el PP en reiterades ocasions al llarg de la legislatura. L'opacitat d'aquest Consell ja comença a ser alarmant. No hi ha constància dels acords que es prenen en les sessions del ple del Consell", denúncia en un comunicat el portaveu 'popular' de Transparència, Fernando Pastor.

Segons el partit, encara que la llei obliga el govern valencià a publicar les actes de les seues reunions dels divendres als 15 dies, "fan cas omís i ja porten un retard de tres mesos".

Aquest estiu, el grup 'popular' ja va formular una pregunta parlamentària sobre este tema i "la resposta de la vicepresidenta Mónica Oltra (Compromís) a manera d'excusa va ser que es devia a problemes tècnics i al període vacacional".

Al seu juí, aquesta "deixadesa" s'està convertint en un costum que demostra que el Consell "parla molt de transparència però la practica molt poc: No són exemple de transparència i bon govern perquè ocultar aquestes actes és justament el contrari".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento