Comunitat Valenciana

Universitats destina 115.000€ a finançar la matrícula a estudiants amb dificultats econòmiques

La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha finançat les taxes de matrícula del curs 2021-2022 de 154 estudiants als quals els resta un màxim de 24 crèdits per a finalitzar els seus estudis universitaris.
Archivo - Imatge d'arxiu d'estudiants universitaris
Archivo - Imatge d'arxiu d'estudiants universitaris
Rober Solsona - Europa Press
Archivo - Imatge d'arxiu d'estudiants universitaris

Aquestes beques s'emmarquen en la política del Consell que aposta per "invertir en formació de capital humà, implementant mesures de suport als estudiants universitaris de la Comunitat Valenciana, buscant la competència, la igualtat d'oportunitats i l'excel·lència del rendiment".

Des de l'administració s'ha assignat per a aquestes beques un total de 115.263 euros per al curs acadèmic 2021-2022 i es destinaran a compensar a les universitats valencianes les exempcions de les taxes de matrícula dels 154 alumnes i alumnes beneficiaris, contribuint al fet que l'alumnat amb dificultats econòmiques puga finalitzar els seus estudis a partir de la tercera matrícula i successives.

Les beques es concedeixen en règim de concurrència competitiva, tenint-se en compte la capacitat econòmica i l'aprofitament acadèmic dels sol·licitants, explica el departament que dirigeix Carolina Pascual en un comunicat.

L'import que concedeix la Conselleria en concepte de compensació de taxes es desglossa d'aquesta forma: la Universitat d'Alacant rebrà una compensació de 54.998 euros, la Universitat de València 34.821 euros, la Universitat Politècnica de València 11.794 euros, la Universitat Jaume I de Castelló rebrà 6.849 euros, 5.839 euros rebrà la Universitat Miguel Hernández, i per un únic beneficiari, la Universitat Catòlica de València rebrà 961 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento