Comunitat Valenciana

Tonet Ferrer torna a posar-se darrere de la càmera amb el curt de suspens 'La caja'

L'autor valencià Tonet Ferrer, guanyador en 2021 el Premi Max del Públic amb la seua obra musical 'La vida empieza hoy', estrenarà aquest dijous el seu nou curtmetratge, 'La caja', una obra de suspens protagonitzada per Lucía Ramos i Rebeca Artal-Dato.
Fotograma del curtmetratge 'La caja', de Tonet Ferrer
Fotograma del curtmetratge 'La caja', de Tonet Ferrer
REMITIDA SGAE
Fotograma del curtmetratge 'La caja', de Tonet Ferrer

La presentació del curt es durà a terme en la Sala SGAE Centre Cultural de València a les 18.30 hores. L'entrada és gratuïta, però atenent al protocol contra la covid-19, és imprescindible confirmar assistència enviant un correu electrònic a dgrau@sgae.es.

Amb les populars actrius Lucía Ramos ('Centro médico', 'Física o química' y 'Señor, dame paciencia', entre altres èxits per a la televisió) i Rebeca Artal-Dato ('Señoras del (h)AMPA' o 'Els Bíters'), el curtmetratge 'La caja' ha sigut escrit i dirigit per Tonet Ferrer.

"Portava cinc anys sense posar-me darrere d'una càmera, perquè m'havia centrat més en el món del teatre, però em venia de gust tornar a rodar i, molt especialment, a un gènere que m'agrada molt com a espectador, però encara més com a director: el suspens", explica el cineasta valencià.

"És la història de dos amigues unides per un fatídic succés que va marcar les seues vides per sempre i del que és molt complicat escapar. I fins a ací, com a molt, es pot explicar", diu Ferrer.

Tonet Ferrer (València, 1985) es dedica a explicar històries, des d'un escenari teatral o, al capdavant de la seua productora Teaser Films, davant la pantalla d'una càmera de cinema.

A més, és el creador i director del Seminari d'Interpretació La Encina Teatro, i imparteix també tallers d'Interpretació davant la càmera i Direcció de cinema.

Per a la televisió ha realitzat projectes com el documental 'En huelga: el negocio del hambre' (en el qual va comptar amb la participació de Mercedes Milá, Risto Mejide, Jesús Vázquez i Diego el Cigala, entre uns altres), el capítol pilot de la sèrie de televisió 'Fatum' (amb Carlos Bardem, Loles León o Sergio Caballero en el seu elenc) i els curtmetratges 'El carnicero' i 'Dieciocho'.

Com a dramaturg i director teatral ha firmat diverses peces musicals: 'Piensa en rosa', 'Bernarda, el musical' o 'La vida empieza hoy'. Amb aquesta última, Ferrer es va alçar amb el Premi del Públic en la XXIV edició dels Premis Max de les Arts Escèniques.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento