Comunitat Valenciana

Detingut un home per anunciar serveis sexuals d'una jove sense el seu consentiment

Agents de la Policia Nacional han detingut en València a un home de 40 anys per anunciar en un portal web de cites servicis sexuals d'una jove, a la qual coneixia, sense el seu consentiments acompanyades d'imatges íntimes, dades personals i textos humiliants d'ella, segons ha informat fonts de la Prefectura.
Vehicle policial
Vehicle policial
POLICÍA NACIONAL
Vehicle policial

La víctima, després de rebre diverses telefonades a la fi de setembre de persones desconegudes en les quals li sol·licitaven servicis de naturalesa sexual, es va adonar que algú podria haver publicat anuncis d'aquesta índole utilitzant el seu número de telèfon sense el seu consentiment.

Els agents, després de conéixer els fets, van sol·licitar a l'empresa que eliminara els anuncis i van iniciar les investigacions per a esbrinar la identitat de l'autor de les publicacions.

Les perquisicions policials van conduir als investigadors a un conegut de la víctima que tenia accés a tota la informació personal sobre ella a través del seu perfil en una coneguda xarxa social. Els agents van detindre l'home com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat i la integritat moral.

El detingut, després de ser sentit en declaració ha quedat en llibertat, amb l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siga requerit per a açò.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento