Comunitat Valenciana

Convoquen a estudiants de Primària i ESO a escriure un curt inspirat en Berlanga

À Punt i Escola Valenciana organitzen un concurs de guió destinat a l'alumnat de Primària i de l'ESO amb la intenció d'acostar la figura i l'obra de Luis García Berlanga als més joves.
Archivo - Arxiu - Berlanga durant el rodatge de 'El verdugo'
Archivo - Arxiu - Berlanga durant el rodatge de 'El verdugo'
REMITIDAC 'MEDITERRÁNEO, FIESTA
Archivo - Arxiu - Berlanga durant el rodatge de 'El verdugo'

Aquest concurs s'emmarca en la commemoració de l'Any Berlanga, amb l'objectiu que els estudiants presenten escrits audiovisuals inspirats en la cinematografia berlanguiana. El premi serà gravar un curtmetratge que s'estrenarà en la Filmoteca de València i es difondrà en la radiotelevisió pública.

Els guanyadors assistiran a un taller de llenguatge audiovisual per a adequar el curtmetratge i preparar el rodatge i, en acabar, podran gravar i postproduir el curt que han escrit amb tècnics professionals, avança la corporació.

Tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana es poden presentar el concurs, que té dos categories: Primària i ESO. Com a requisit, el guió ha d'estar inspirat en Berlanga i la seua obra.

Per a ajudar a treballar la seua figura en les aules s'han publicat dos guies didàctiques, una para Primària i una altra per a l'ESO, sobre el cineasta valencià, a més d'un manual sobre el treball del guió en classe.

Totes les bases i els materials es poden trobar en les pàgines web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i d'Escola. La data límit per a realitzar la inscripció i enviar el guió és el 30 d'abril.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento