Comunitat Valenciana

El jutge prorroga sis mesos la investigació sobre les ajudes concedides a empreses de Francis Puig

El Jutjat d'Instrucció número 4 de València ha acordat prorrogar sis mesos la investigació sobre presumptes irregularitats en la concessió d'ajudes públiques a empreses de Francis Puig, germà del president de la Generalitat, Ximo Puig.
Archivo - Arxiu - Ciutat de la Justícia de València
Archivo - Arxiu - Ciutat de la Justícia de València
Rober Solsona - Europa Press
Archivo - Arxiu - Ciutat de la Justícia de València

En un acte, datat d'aquest dilluns i consultat per Europa Press, el jutge, una vegada sentides les parts, acorda aquesta mesura i argumenta que es tracta d'una causa complexa pel nombre d'investigats i la naturalesa del delicte, que ha fet impossible la seua conclusió en el termini d'instrucció".

Afig en la seua resolució, contra la qual cap recurs, que la instrucció està pendent d'emplenar diligències d'investigació "sense perjuí de les quals puguen sorgir", per la qual cosa, tenint en compte que el termini d'instrucció màxim vencia el 29 de gener de 2022, decreta la pròrroga per sis mesos més.

La causa sorgeix de la querella del PP contra Francis Puig i els seus socis per la possible adjudicació fraudulenta de subvencions de la Generalitat Valenciana, de la Generalitat Catalana i del Govern d'Aragó a les mercantils Comunicacions dels Ports, Mas Mut, Canal Maestrat, Nova C.B i Kriol Produccions entre els anys 2015 i 2018.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento