Comunitat Valenciana

'Les Falles han tornat', lema d'una de les millors fotografies de les Falles de setembre

Una fotografia titulada 'Pedra a pedra', de Ramón Alberola i amb el lema 'Les Falles han tornat', s'ha alçat com a guanyadora en la categoria en blanc i negre del 61 Concurs de Fotografia de la Junta Central Fallera de València (JCF), mentre a color ha aconseguit la primera posició 'Les Falles no falles' d'Artur Part amb el títol 'Mirades'. Aquest certamen ha premiat les millors instantànies de les atípiques festes del setembre passat.
Archivo - Arxiu - 'Pedra A Pedra'
Archivo - Arxiu - 'Pedra A Pedra'
RAMON ALBEROLA
Archivo - Arxiu - 'Pedra A Pedra'

El concurs, obert a totes les persones siguen o no professionals de la fotografia, té dos modalitats: color i blanc i negre, amb el requisit que les fotografies estiguen relacionades amb el món de la festa: el seu ambient, la gent, els festejos... El jurat ha estat format per cinc persones de reconeguda solvència i coneixements de fotografia.

Al costat de les dos primeres categories s'inclou un altre guardó especial, el Gran Premi Nuevo Centro 'La cámara estuvo allí' a la millor instantània de totes les fotografies presentades, dotat amb una targeta regal del centre comercial i un 'socarrat'. En aquest cas ha recaigut en José Miguel González amb la fotografia amb lema 'Fallas atípicas' i el títol 'Larga espera'.

La Fallera Major de València, Carmen Martín Carbonell, i les components de la Cort d'Honor han inaugurat la mostra, instal·lada en l'interior del centre comercial Nuevo Centro fins al 29 de gener, i han presidit l'entrega de premis al costat de la vicepresidenta segona de la JCF, Amparo Sospedra. Els guardonats han rebut un trofeu i l'última edició del 'Libro Fallero'

Mostrar comentarios

Códigos Descuento