Comunitat Valenciana

Condemnada a 40 anys de presó per l'assassinat dels seus dos bebés nounats a Elx en 2020

La Secció Setena de l'Audiència Provincial d'Alacant ha condemnat a 40 anys de presó a una dona per l'assassinat dels seus dos bebés nounats, just després de donar a llum en el lavabo de la seua vivenda d'Elx.
Audiència Elx (Alacant)
Audiència Elx (Alacant)
GOOGLE MAPS
Audiència Elx (Alacant)

La sentència, que arreplega el veredicte de culpabilitat emès per un jurat popular, ha sigut notificada aquest divendres a les parts i pot ser recorreguda en apel·lació davant la Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Els fets van ocórrer el 30 de gener de 2020, quan l'acusada, aleshores de 18 anys d'edat, es va tancar al lavabo del seu domicili, que compartia amb la seua mare, el seu padrastre i el seu germà menor, i va donar a llum, sense sol·licitar cap tipus d'ajuda, a dos nounats.

Primer va donar a llum a un bebé i, "amb la intenció d'acabar amb la seua vida, o almenys presentant-se la possibilitat que açò ocorreguera i assumint aquest resultat, ho va introduir immediatament en una bossa de plàstic", segons declara provat la resolució judicial.

Després va donar a llum a un segon bebé que va ficar en la mateixa bossa amb el primer. Tots dos xiquets van morir en no establir-se la funció respiratòria, doncs també es trobaven tapats amb tovalloles.

Per açò, la magistrada que va presidir aquest juí amb jurat ha condemnat a la mare com a autora de dos delictes d'assassinat amb l'agreujant de parentiu a sengles penes de 20 anys de presó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento