Comunitat Valenciana

Detinguda a Benidorm una integrant d'un grup dedicat al robatori en habitacions d'hotel

Agents de la Policia Nacional han detingut en Benidorm (Alacant) a una dona de 26 anys com a part d'un grup itinerant dedicat als robatoris amb força en habitacions d'hotels. Els efectius portaven buscant-la des del passat estiu i se li imputen dos robatoris amb força en un hotel de la localitat amb una altra dona, d'uns 20 anys.
La Policia Nacional ha detingut una dona com a integrant d'un grup itinerant dedicat al robatori amb força en habitacions d'hotel
La Policia Nacional ha detingut una dona com a integrant d'un grup itinerant dedicat al robatori amb força en habitacions d'hotel
POLICÍA NACIONAL
La Policia Nacional ha detingut una dona com a integrant d'un grup itinerant dedicat al robatori amb força en habitacions d'hotel

L'arrest s'ha pogut dur a terme gràcies a un dispositiu especial de prevenció de robatoris en domicili. En la intervenció se li van confiscar més de 4.000 euros en efectiu. La detinguda, de nacionalitat italiana i origen croat, amb antecedents previs, ha passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Benidorm, segons ha informat la Policia en un comunicat.

Els fets van ocórrer a l'agost de 2021, quan s'investigaven dos denúncies per delictes de robatori amb força ocorreguts en el mateix hotel de la localitat. Allí, gràcies a les càmeres de gravació, els investigadors van poder veure que es tractava de dues dones joves d'uns 20 anys d'edat que, a, tot i que no eren clients de l'hotel, van romandre durant quasi una hora dins després d'haver pujat a les habitacions.

Després de posar en coneixement de la resta d'indicatius policials els fets i difondre les imatges de les presumptes autores, una dotació de Policia Nacional va aportar la identitat d'aquestes dones, en haver sigut requerit en les mateixes dates en un altre hotel a causa d'un altercat que s'estava produint amb les mateixes.

Així les coses, el grup investigador, després de certificar que es tractava de les mateixes dones i comprovar els seus antecedents policials, va establir un dispositiu de cerca sobre elles.

DISPOSITIU NADALENC

Finalment, després de reforçar-se considerablement el dispositiu nadalenc de prevenció de robatoris amb força en establiments d'hoteleria, agents del mateix grup policial van identificar sobre les 19.30 hores del dia set de gener, en un cèntric carrer a una de les presumptes autores, que anava acompanyada d'un home, per la qual cosa van procedir a la seua detenció.

A l'arrestada, en el moment de la seua detenció, li van ser intervinguts 4.540 euros en diners en efectiu, i a més es va determinar que estava buscada en Madrid per la Policia Nacional per altres robatoris en domicilis..

Mostrar comentarios

Códigos Descuento