Comunitat Valenciana

Ferits dos ocupants d'un helicòpter en pràctiques després de caure al pantà Amadorio a Orxeta

Els dos ocupants d'un helicòpter, dos homes de 42 i 50 anys, han resultat ferits aquest dijous amb diversos traumatismes després de caure el vehicle aeri al pantà Amadorio, a Orxeta (Alacant), quan es trobava fent pràctiques de maniobres per a agafar aigua, segons han informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i el Consorci Provincial de Bombers.
Pantà d'Amadorio
Pantà d'Amadorio
GOOGLE MAPS/EUROPA PRESS
Pantà d'Amadorio

Els fets han ocorregut cap a les 14.40 hores, quan s'ha sol·licitat la intervenció del CICU per a assistir als ocupants d'un helicòpter que havia caigut al pantà Amadorio, al terme d'Orxeta. Pel que sembla, l'aeronau estava realitzant maniobres de càrrega d'aigua.

Fins a allí el CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU. L'equip mèdic no ha pogut accedir fins a la tripulació de l'aeronau pel que han sigut evacuats a l'aeròdrom de Mutxamel en l'helicòpter del Consorci Provincial de Bombers, cap a les 16.12 hores.

Una vegada allí, l'equip sanitari d'una unitat de SVB ha assistit als dos ocupants, dos hòmens de 42 i 50 anys, que presentaven traumatismes. Posteriorment, els ferits han traslladats a la Clínica Vistahermosa d'Alacant, en l'ambulància de suport vital bàsic..

Mostrar comentarios

Códigos Descuento