Comunitat Valenciana

El conductor d'un camió resulta ferit en un accident en la CV-16, a Sant Joan de Moró (Castelló)

-
Archivo - Arxiu - Accident d'un camió a Sant Joan de Moró
Archivo - Arxiu - Accident d'un camió a Sant Joan de Moró
CONSORCIO DE BOMBEROS
Archivo - Arxiu - Accident d'un camió a Sant Joan de Moró

El conductor d'un camió ha resultat ferit aquest dijous després de patir un accident en la CV-16, a Sant Joan de Moró (Castelló), segons a informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

A les 6.20 hores s'ha alertat el CICU d'un accident de camió en la carretera CV-16, en terme municipal de Sant Joan de Moró. Fins al lloc s'ha desplaçat una unitat del SAMU.

L'equip mèdic del SAMU ha assistit al conductor del camió, un home de 50 anys, per policontusions. Després de l'assistència, el ferit ha sigut traslladat a l'hospital General Universitari de Castelló en l'ambulància de suport vital avançat.

Prèviament, efectius del Consorci de Bombers de Castelló han actuat en l'accident per a excarcerar al conductor, que es trobava atrapat.

Segons ha apuntat el Consorci de Bombers, l'accident s'ha produït quan un camió ha patit una eixida de via, quedant el cap tractor separat del remolc i incrustat entre el terraplé i el remolc. El conductor havia quedat totalment atrapat com a conseqüència de l'accident, la qual cosa ha dificultat "enormement" les tasques d'excarceració.

Han actuat els bombers del Consorci Provincial, amb dos dotacions del parc de Plana Alta, així com altres dos dotacions dels bombers de l'Ajuntament de Castelló, que han acudit com a suport. En tot moment, els efectius del SAMU han atès al ferit.

Després de quatre hores i mitja de treball ininterromput, els bombers han aconseguit alliberar al conductor, que posteriorment ha sigut atès pels mitjans sanitaris.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento