Comunitat Valenciana

Uns 200 comerços de zones turístiques de València rebran ajudes europees per a la seua digitalització

La Unió Europea ha adjudicat 1,5 milions d'euros dels fons Next Generation al pla integral de digitalització de comerços de les zones turístiques de València que ha desenvolupat l'Ajuntament. L'ajuda europea cobrirà el 80% del cost total del projecte.
Archivo - Arxiu- Turistes en la plaça de la Verge de València
Archivo - Arxiu- Turistes en la plaça de la Verge de València
GVA
Archivo - Arxiu- Turistes en la plaça de la Verge de València

Gràcies a aquests fons, uns 200 comerços de les zones turístiques de la ciutat disposaran d'un procés complet de digitalització, explica la regidora d'Ocupació, Pilar Bernabé.

La iniciativa sorgeix d'un programa pilot previ que van engegar conjuntament l'Ajuntament i la Confederació Empresarial Valenciana (CEV) amb deu empreses de zones turístiques de València per al diagnòstic i acompanyament en el procés de digitalització.

Aquest projecte pilot, en la seua segona fase d'implantació, tindrà continuïtat en la resta de comerços de la ciutat amb finançament europeu. Patronal i consistori es van anticipar així a la convocatòria dels Next Generation, amb resultats "molt positius" per a millorar la competitivitat de les empreses.

En concret, el projecte de digitalització que es va presentar al finançament europea i que rebrà 1,5 milions va partir dels grups de treball que es van engegar des de la plataforma València Tech City de cara a l'obtenció de fons.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento