Comunitat Valenciana

Císcar (PP) formalitza la seua renúncia com a diputat en Les Corts

L'històric diputat del PP, ex-vicepresident i exconseller en els Governs de Francisco Camps i Alberto Fabra, José Císcar, ha formalitzat aquest dilluns la seua renúncia a l'acta en Les Corts, una decisió que va anunciar la passada setmana amb l'objecte de tornar a l'Advocacia, després de 22 anys en la vida pública.
Archivo - Arxiu - José Ciscar en imatge d'arxiu
Archivo - Arxiu - José Ciscar en imatge d'arxiu
PPCV
Archivo - Arxiu - José Ciscar en imatge d'arxiu

Nascut en 1961 a Alacant, advocat de formació, es va iniciar en la política en la seua localitat, Teulada, d'on va ser alcalde amb el partit 'Ciudadanos por Moraira' per a repetir posteriorment ja amb el PP. A Císcar li substituirà en la cambra autonòmica María Luis Gayo, la següent en la llista, segons han informat fonts del grup.

Amb els 'populars' Císcar ha sigut diputat en Les Corts en la VII, VIII i IX legislatures -on era actualment vicepresident de la Comissió de Justícia i membre de la de Medi ambient i Aigua-; delegat del Consell a Alacant i conseller d'Educació (2012), vicepresident i conseller de Vicepresidència (2012) i conseller de Vicepresidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua (entre 2012 i juny de 2015).

Orgànicament, va ser durant set anys president del PP de la província d'Alacant, fins a la seua renúncia al juny de 2019, i també va ocupar el càrrec de sotssecretari general del PPCV.

En el seu missatge de comiat, Císcar assenyala que afronta 2022 "amb el desafiament de reprendre aquella aventura" que va iniciar fa anys, l'advocacia, i que "va aparcar" per a una carrera "com a servidor públic".

"Són 22 anys dedicats al servici públic, a l'interés col·lectiu, al meu poble, la meua comarca, a la meua província a la meua Comunitat, a Espanya. Són 22 anys de sacrifici personal, on els qui més em volen, la meua família, ha hagut de renunciar a mi perquè jo poguera estar amb els altres. El meu agraïment infinit a tots i cadascun dels quals heu estat al meu costat en aquest viatge perquè amb vosaltres vaig descobrir el valor de l'amistat i la força de la unió", assenyalava en un missatge en el seu compte de Twitter.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento