Comunitat Valenciana

Rescaten pel balcó a una dona en cadira de rodes de l'incendi a la seua vivenda de Torrevella

Efectius de la Guàrdia Civil, Policia Local i del Consorci Provincial de Bombers han rescatat aquest divendres a una dona en cadira de rodes que havia quedat atrapada després de declarar-se un incendi a la seua vivenda de Torrevella (Alacant). En la intervenció, la dona ha sigut evacuada pel balcó i, posteriorment, atesa pels servicis sanitaris i trasllada a l'hospital de Torrevella.
Actuació dels bombers a Torrevella
Actuació dels bombers a Torrevella
CONSORCIO DE BOMBEROS DE ALICANT
Actuació dels bombers a Torrevella

Així mateix, altres tres persones, una parella i el seu fill de 7 anys, que residien en la planta de dalt, han sigut atesos per inhalació de fum encara que es troben en bon estat de salut i no han precisat trasllat a cap centre, segons informen fonts del consorci.

Els fets han ocorregut cap a les 10.25 hores, quan els efectius s'han desplaçat un incendi originat a la primera planta d'un edifici de set altures de l'avinguda Alfredo Nobel. Allí, els efectius han hagut de rescatar pel balcó a una dona de mobilitat reduïda que s'havia refugiat de les flames en la terrassa de l'immoble.

El foc ha quedat controlat cap a les 11.13 hores i l'operatiu ha acabat a les 12.21 hores. En la intervenció han participat una patrulla de la Guàrdia Civil, així com agents de la Policia Local i una desena de bombers del Consorci Provincial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento