Comunitat Valenciana

Cvirus.- Sanitat activarà en els pròxims dies el sistema perquè les farmàcies registren els positius per antígens

La Conselleria de Sanitat activarà en els pròxims dies el sistema perquè les farmàcies valencianes registren en la seua base de dades els casos positius a partir de test d'antígens que es realitzen de forma presencial a les oficines.
Reunió de Puig amb Barceló
Reunió de Puig amb Barceló
GVA
Reunió de Puig amb Barceló

Així, ho ha anunciat aquest dijous el president de la Generalitat, Ximo Puig, després de la reunió de treball que ha mantingut en el Palau de la Generalitat amb la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, en la qual s'han abordat els detalls de l'acord que aquest departament ha aconseguit amb els col·legis oficials de farmàcia.

Sobre aquest tema, Puig ha explicat que aquesta mesura s'activarà en els pròxims dies, ja que, en l'actualitat, s'estan tancant els últims detalls tècnics de connexió de sistemes informàtics. Així mateix, ha agraït la voluntat de col·laboració mostrada pels col·legis professionals en aquesta "causa comuna" de la lluita contra la pandèmia de covid-19.

Així, ha explicat que les farmàcies que ho desitgen podran adherir-se voluntàriament a aquesta iniciativa, amb la qual es busca "reduir l'actual pressió assistencial en l'Atenció Primària".

El test haurà de fer-se de forma presencial i, en el cas de ser positiu, l'establiment ho comunicarà a Sanitat. El registre de dades personals per part de l'oficina de farmàcia es farà sempre que la persona que se sotmet al test ho desitge.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento