Comunitat Valenciana

Mig centenar de policies locals de València vigilaran la cavalcada de Reis i el compliment de les normes sanitàries

Mig centenar d'agents de la Policia Local formarà part del dispositiu especial que aquest cos de seguretat ha elaborat per a vigilar la cavalcada de Reis Mags que se celebrarà aquest dimecres a la vesprada, de manera estàtica, a la Plaça de Bous de la ciutat i el compliment de la normativa sanitària en vigor.
Archivo - Imatge d'arxiu d'agents de la Policia Local de València
Archivo - Imatge d'arxiu d'agents de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL DE VALÈNCIA
Archivo - Imatge d'arxiu d'agents de la Policia Local de València

L'operatiu ha arrancat a les 8.00 hores d'aquesta jornada amb la retirada de vehicles dels carrers Castelló i Alacant, pròximes a la Plaça de Bous, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Amb el dispositiu preparat es pretén també evitar "conductes antisocials i controlar el trànsit durant l'esdeveniment". "A més, agents de totes les unitats de districte vetlaran perquè les cavalcades programades aquesta vesprada a partir de les 16.30 hores en pobles i barris es desenvolupen amb normalitat i sense incidents", ha assenyalat el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano.

"Hem treballat en un dispositiu que evite qualsevol situació que puga suposar un risc, però necessitem també la col·laboració ciutadana, la màxima responsabilitat de totes les persones davant la situació sanitària tan delicada que tenim en l'actualitat", ha exposat l'edil.

Cano ha destacat que "la ciutadania ha demostrat durant tota la pandèmia responsabilitat" i ha dit que aquesta "segueix sent una de les mesures més eficaces per a contindre la propagació del virus".

Així mateix, el responsable municipal ha mostrat la seua "confiança en el dispositiu policial" i ha felicitat "a tota la plantilla de la Policia Local de València pel seu treball durant aquestes complicades festes nadalenques".

A partir d'aquesta vesprada s'incorpora al dispositiu especial d'aquesta jornada el reforç de 42 agents en la porta d'accés a les taquilles de la Plaça de Bous. "Hem d'extremar la seguretat però també la prudència i la precaució amb la qual hem actuat durant la pandèmia", ha asseverat Cano.

"Sabem el que hem de fer, siguem responsables, la nostra responsabilitat segueix salvant vides" ha insistit el regidor de Protecció Ciutadana, que ha ressaltat que aquest serà una cavalcada "atípica, adaptada a la situació sanitària i a les indicacions que ha facilitat la Conselleria de Sanitat" davant la pandèmia de Covid-19.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento