Comunitat Valenciana

Giner demana als Reis Mags noves oportunitats per a famílies i autònoms afectats per la pandèmia

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha demanat als Reis Mags "noves oportunitats per a les famílies i els autònoms afectats per la pandèmia" de la Covid-19. "Vull demanar als Reis Mags, en primer lloc, que la Covid deixe de colpejar-nos, tant en el referit a la salut com en el crebant econòmic que està suposant per a molts negocis i famílies", ha assenyalat.
Giner entrega la seua carta als Reis Mags
Giner entrega la seua carta als Reis Mags
CS VALÈNCIA
Giner entrega la seua carta als Reis Mags

Giner ha afirmat, en un comunicat, que Cs té "especial preocupació pels autònoms i les xicotetes i mitjanes empreses (pimes), especialment d'hoteleria" davant les conseqüències de la crisi sanitària i ha apuntat que els membres d'aquesta formació volen "que es puguen recuperar definitivament durant aquest 2022".

El responsable de Ciutadans ha demanat també que com a Capital Mundial del Disseny, València "es posicione i es convertisca en referent". "Aquest esdeveniment ha de ser un èxit d'organització, de creativitat, i un generador d'ocupació", ha subratllat.

Així mateix, Fernando Giner ha declarat que no pot oblidar-se als majors i als més febles de la societat. "No podem permetre que ningú se'ns quede arrere", ha manifestat en aquest sentit.

D'altra banda, ha explicat que en la carta que el seu grup remet als Reis Mags demana també que "a València, la sostenibilitat i la comoditat siguen compatibles".

"La mobilitat i el desenvolupament de la peatonalització dels nostres carrers i places s'ha de fer amb sentit comú i amb racionalitat", ha plantejat. Giner ha considerat que en 2022 "València ha de ser una ciutat més segura, més tranquil·la" i "més moderna" on "capiem tots".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento