Comunitat Valenciana

À Punt i la Coordinadora Valenciana d'ONGD renoven la seua col·laboració per a visibilitzar temes d'interés social

À Punt i la coordinadora valenciana d'ONGD han renovat el conveni de col·laboració que van firmar en el 2020 per dos anys més. El conveni ha propiciat la cooperació entre els mitjans públics valencians i les 90 ONGD que formen part de la coordinadora.
À Punt
À Punt
À PUNT
À Punt

L'objectiu principal és traslladar les iniciatives d'interés públic destinades a millorar la situació social de la ciutadania en matèria de justícia social, participació, desenvolupament sostenible, pluralitat, accessibilitat, entre unes altres.

El director general d'À Punt Mèdia, Alfred Costa, ha destacat que "la diversitat d'entitats sense ànim de lucre que operen en la Comunitat Valenciana parlen de l'esperit solidari del nostre poble" i "À Punt és el reflex d'eixa societat activa i crítica que s'involucra en els problemes del seu temps", ha assegurat.

Les dos parts han valorat de manera molt positiva el treball conjunt realitzat en la difusió del treball de les diferents organitzacions integrants de la CVONGD a l'àmbit internacional i el fet que À Punt fóra mitjà oficial de les campanyes 'Pobresa zero' i 'Consum responsable, comerç just i de responsabilitat'.

En aquest sentit, Costa ha remarcat que À Punt ofereix a la Coordinadora i al voluntariat que representa, la seua "implantació social i territorial per a la difusió de les seues activitats i campanyes".

"Vivim un moment crític a causa de l'augment de la pobresa i la desigualtat, el canvi climàtic i la pandèmia. Per açò ara, més que mai, és essencial visibilitzar el treball que fan les ONGD valencianes i les comunitats dels països empobrits per a lluitar contra aquests problemes", ha remarcat.

Amb aquest conveni, que és referent a nivell estatal, es consolida la col·laboració entre À Punt i les ONGD i "es garanteix el dret que té la ciutadania a accedir als mitjans de comunicació públics", ha apuntat Cristina Ramón, presidenta de la Coordinadora Valenciana d'ONGD.

TEMES D'INTERÉS SOCIAL

Les dues parts s'han compromès a aprofundir en la col·laboració i ampliar la presència dels temes d'interés social, com per exemple la lluita contra la pobresa, la igualtat de gènere, el consum responsable, migracions o la participació social, economia sostenible.

Aquests temes es tractaran com fins ara en els programes informatius i els magazines radiofònics i televisius i també, a partir d'ara, s'estendran en els programes infantils i juvenils.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento