Comunitat Valenciana

Mor la menor de huit anys ferida en envolar-se un unflable a la Fira de Mislata

Un dels nou menors ferits després d'envolar-se una atracció infantil unflable a la Fira de Mislata (València) ha mort en l'hospital on va ser traslladada, segons han informat fonts de la Conselleria de Sanitat. Es tracta d'una xiqueta de huit anys, segons han informat fonts policials i de l'Ajuntament de la localitat.
Bombers al costat de l'unflable alçat pel vent en la Fira de Mislata
Bombers al costat de l'unflable alçat pel vent en la Fira de Mislata
CONSORCIO BOMBEROS
Bombers al costat de l'unflable alçat pel vent en la Fira de Mislata

De la resta, únicament un altre menor segueix hospitalitzat amb pronòstic reservat, segons les mateixes fonts. El succés va ocórrer a última hora de la vesprada del dimarts quan una forta ràfega de vent va alçar l'unflable, que va quedar tombat en el sòl.

Fins al recinte de Mislata es van desplaçar efectius dels parcs de Paterna, Torrent i del cos de bombers municipal de València, al amb mitjans sanitaris.

La Conselleria de Sanitat va mobilitzar a dos unitats del SAMU, un Suport Vital Bàsic i un transport assistit per a assistir als ferits. Quatre d'ells van ser traslladats a hospitals de València. El pronòstic de tots ells era reservat encara que dos presentaven lesions de major gravetat. Segons la Policia, els ferits més greus eren dos xiquetes de huit i quatre anys.

Finalment, la menor de huit anys ha mort i l'altra segueix hospitalitzada. Altres cinc xiquets van ser atesos a l'hospital de Manises, dels quals dos estaven en observació.

La Policia Nacional està investigant les causes del succés, del qual s'han fet càrrec agents d'Homicidis. Els bombers van revisar la infraestructura de l'atracció per a comprovar si hi havia més persones davall i descartar que hi haguera cap atrapat.

Per a la jornada d'aquest dimarts el Centre de Coordinació d'Emergències havia decretat preemergència taronja per vent en tot l'interior de Castelló i risc groc per vent al sud de Castelló, nord d'Alacant i interior sud de València.

L'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, es va mostrar aquest dimarts "consternat" pel succés i, segons indicava en un missatge en el seu compte de Twitter, en la localitat estaven pendents de com evolucionen les dos menors que van resultar ferides de caràcter greu.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento