Comunitat Valenciana

Les temperatures baixaran a la Comunitat en una jornada amb fortes ratxes de vent i nevades febles a Castelló

Les temperatures baixaran aquest dimecres a la Comunitat Valenciana, en avís per fortes ratxes de vent, que poden arribar als 100 km/h al nord-oest de la regió, i amb probabilitat de nevades a l'interior nord de la Castelló, segons la previsió de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).
Avís meteorològic per vent aquest dimecres a la Comunitat Valenciana
Avís meteorològic per vent aquest dimecres a la Comunitat Valenciana
AEMET
Avís meteorològic per vent aquest dimecres a la Comunitat Valenciana

El cel estarà amb intervals nuvolosos de matinada i a la vesprada, amb obertura d'alguns clars al matí, sobretot a la meitat sud. En les primeres hores hi ha probabilitat de precipitacions febles a l'interior de Castelló, sense descartar que afecten al litoral nord, i la cota de neu estarà entre els 900 i 1.000 metres.

Les temperatures aniran en descens durant la jornada, les màximes baixaran de forma notable, localment extraordinària a l'interior, i les mínimes es donaran en general al final del dia. Així, s'esperen gelades febles en zones de l'interior.

A més, el vent de l'oest i nord-oest moderat amb intervals de fort i ratxes molt fortes, sobretot en la primera meitat del dia, i preferentment al terç nord i en zones de la meitat sud.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento