Comunitat Valenciana

El jutge deixa en llibertat l'ancià detingut en Miramar en constatar que la mort de la seua dona va ser accidental

El titular del Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Gandia (València) ha acordat la llibertat provisional de l'ancià detingut el cap de setmana passat a la localitat valenciana de Miramar en constatar que la mort de la seua dona va ser accidental. L'home és, a més, inimputable per una malaltia neurodegenerativa.
Archivo - Agents de la Guàrdia Civil en imatge d'arxiu
Archivo - Agents de la Guàrdia Civil en imatge d'arxiu
GUARDIA CIVIL-ARCHIVO
Archivo - Agents de la Guàrdia Civil en imatge d'arxiu

La comissió judicial s'ha desplaçat aquest dimarts a l'hospital on es troba ingressat l'arrestat i ha acordat la seua posada en llibertat provisonal. L'home quedarà ara a càrrec d'un fill, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

El jutge ha adoptat aquesta decisió d'acord amb el criteri de la Fiscalia perquè l'autòpsia apunta al fet que la defunció de la víctima va tindre un origen accidental, fruit d'una caiguda. A més, el jutge ha rebut informes mèdics que confirmen que l'home detingut és inimputable en patir una malaltia neurodegenerativa. Per tot açò, les diligències penals que havien sigut incoades seran objecte d'arxiu.

La dona, octogenària igual que el marit, va morir dissabte passat en el seu domicili a la localitat valenciana de Miramar després de colpejar-se contra el sòl en una caiguda. L'home, de la mateixa edat, va ser detingut en la investigació de la Guàrdia Civil per a determinar si els fets constituïen un accident o un cas de violència de gènere. L'ancià va ser traslladat a l'Hospital de Gandia, on va quedar ingressat. Tots dos eren depenents.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento