Comunitat Valenciana

Renfe programa un servei especial de bus València-Castelló després de l'incendi pel robatori de mil metres de coure

Renfe programa un servei especial d'autobusos entre València i Castelló per a reforçar l'oferta de trens de rodalies de la línia C6 mentre la capacitat de la línia estiga restringida com a conseqüència del robatori de mil metres de coure i el posterior incendi en l'estació de Massalfassar que ha obligat a redissenyar de forma provisional i conjuntament amb Adif tot el servici ferroviari entre les dos capitals de província.
Incendi en l'estació de Massalfassar
Incendi en l'estació de Massalfassar
ADIF
Incendi en l'estació de Massalfassar

Es tracta de set servicis d'autobusos entre València i Castelló, en tots dos sentits: u semidirecte amb parades intermèdies (València Cabanyal, Puçol, Sagunt, Nules-La Vilavella i Vila-real) i un altre estacional amb parades en la majoria de les estacions i baixadors del recorregut afectat (València F.S.L, València Cabanyal, Albuixec, El Puig, Puçol, Sagunt, Almenara, Xilxes, Nules-La Vilavella, Borriana-Les Alqueries, Vila-real i Almassora).

Les hores d'eixida dels autobusos s'adapten amb l'hora oficial d'eixida dels trens suprimits amb la finalitat de reforçar totes les franges al llarg del dia, la qual cosa permetrà disposar en hora punta d'una freqüència de servici similar a la qual existia abans de la incidència, garanteix l'operador ferroviari.

Aquests autobusos es mantindran mentre es mantinga el reajustament temporal dels servicis ferroviaris en la línia València-Castelló a causa dels danys a la infraestructura en l'estació de Massalfassar. L'incendi ha obligat a reduir l'oferta de trens de rodalies entre les dos ciutats: actualment circulen 50 trens, la qual cosa suposa el 66% dels servicis habituals.

Qualsevol modificació s'informarà puntualment, ja que pla especial de transport se n'anirà actualitzant a mesura que avancen els treballs dels tècnics d'Adif.

La companyia manté un pla específic d'atenció i informació en els trens i en les estacions. Des de dimecres passat ha reforçat el personal d'intervenció i de servicis auxiliars en l'estació de València Nord per a la coordinació i informació als viatgers.

Renfe lamenta els perjuís que aquesta incidència, "completament aliena a l'explotació ferroviària", puga provocar als usuaris. Els viatgers poden consultar totes les actualitzacions en el seu web i en el telèfon 912 320 320.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento