Comunitat Valenciana

El turisme rural aconsegueix el 74% d'ocupació a la Comunitat per a Cap d'Any

El 74% dels allotjaments rurals ja estan al complet a la Comunitat Valenciana per a gaudir del cap de setmana de nit de Cap d'Any, segons les últimes dades arreplegades per EscapadaRural, plataforma digital especialitzada en turisme rural que aglutina l'oferta de 20.000 allotjaments rurals en tota Espanya.
Archivo - Arxiu - Xulella, entre els pobles més buscats per a turisme rural
Archivo - Arxiu - Xulella, entre els pobles més buscats per a turisme rural
ESCAPADARURAL.COM
Archivo - Arxiu - Xulella, entre els pobles més buscats per a turisme rural

A nivell nacional, els allotjaments rurals registren un 65% d'ocupació per a cap d'any, la qual cosa suposa un creixement de 22 punts percentuals sobre l'exercici anterior i una xifra nou punts percentuals superior a 2019, xifres "molt bones" que posen de manifest que el turisme rural "és una opció que guanya cada vegada més adeptes tant per a gaudir de ponts com de vacances".

No obstant açò, en els últims ponts hi ha hagut uns dies previs marcats per les reserves d'última hora i açò pot succeir encara en el que a cap d'any respecta, la qual cosa significa que "els espanyols estan molt atents als canvis d'última hora obligats per la situació sanitària".

Per comunitats autònomes, Múrcia desbanca a Navarra i s'erigeix com la comunitat amb major demanda d'allotjaments rurals per a aquest període, amb una ocupació que se situa en el 77%.

A Múrcia li segueixen Navarra amb el 76% d'ocupació, Comunitat Valenciana i Catalunya (74%) i Aragó (72%). Menys demanda han tingut en aquesta ocasió algunes zones del nord com Cantàbria (59%), Galícia (49%) o Astúries (47%), totes elles per sota de la mitjana nacional.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento