Comunitat Valenciana

Detingut per tres robatoris violents en una farmàcia i a dones pel carrer

La Policia Nacional ha detingut en Vila-real (Castelló) a un home de 44 anys per presumptament assaltar de forma violenta a tres dones, una d'elles mentre treballava en una farmàcia i les altres dos en ple carrer.
Archivo - Arxiu - Imatge de recurs de la porta principal d'una farmàcia en la qual es llig '12 horas
Archivo - Arxiu - Imatge de recurs de la porta principal d'una farmàcia en la qual es llig '12 horas
Eduardo Parra - Europa Press
Archivo - Arxiu - Imatge de recurs de la porta principal d'una farmàcia en la qual es llig '12 horas

Aquest passat dimarts, sobre les huit del matí, una dona va ser abordada en un cèntric carrer de Vila-real pel sospitós, que es va abalançar sobre ella i li va agafar del coll amb molta força mentre li exigia el telèfon mòbil, informa Prefectura.

La víctima va intentar demanar auxili, però amb prou faenes podia parlar i respirar per la força que feia l'home sobre la seua gola. Durant el forcejament la va tirar al sòl, després del que ell també va caure i açò va provocar que sagnara abundantment. En soltar-li el coll, la dona va poder cridar i alertar diversos veïns, per la qual cosa l'atacant va fugir precipitadament.

Una patrulla que passava per la zona va escoltar la versió de l'afectada i es va adonar que en la zona hi havia una taca de sang, que els agents van seguir fins que es va interrompre enfront d'un portal.

En eixe immoble va ser localitzat i detingut el lladre com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Allí van trobar la roba amb la qual havia perpetrat l'assalt eixe dia, i altres peces i amb la qual dies anteriors, l'11 de desembre, va atracar una farmàcia de la localitat.

Després de les perquisicions, la Policia va comprovar que l'home va entrar amb la cara coberta a la farmàcia, per a acostar-se a la treballadora i agarrar-la per darrere amb un ganivet en el coll, alhora que li ordenava que li donara la recaptació de la caixa. Va fugir a la carrera després d'obtindre els diners.

Al sospitós també se li responsabilitza, amb el mateix modus operandi, de l'assalt a una altra dona a Almassora (Castelló) però en aquesta ocasió va aconseguir impedir-ho el pare de la jove que estava pròxim al lloc.

L'arrestat compta amb un ampli historial policial i l'autoritat judicial ha decretat el seu ingrés a la presó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento