Comunitat Valenciana

Loteria.- La lotera que ha repartit 130 sèries del 24.198 a Benidorm: "Estem com si haguérem venut la grossa"

L'administració de Santo Domingo de Benidorm (Alacant), que ha repartit 130 sèries del quart cinqué premi del sorteig de la loteria de Nadal amb el número 24.198, ha celebrat la notícia com si hagueren venut la grossa. María Balaguer s'ha mostrat "molt contenta i feliç" de repartir 7,8 milions a través del seu negoci.
Sorteig aquest dimecres 22 de la Loteria de Nadal.
Sorteig aquest dimecres 22 de la Loteria de Nadal.
LOTERÍAS
Sorteig aquest dimecres 22 de la Loteria de Nadal.

"Estem com si haguérem venut la grossa, està molt repartit", ha manifestat en declaracions a Europa Press.

Ha explicat que el número s'ha venut "quasi íntegrament" per finestreta a clients habituals i altres 100 bitllets per la web.

"NORMA DE LA CASA"

Així mateix, ha ressaltat que ja és "norma de la casa" que el seu negoci repartisca premis per Nadal, ja que "tot el Nadal sempre ven premis", com un cinqué en 2020 i el primer premi en 2014, entre uns altres. "És norma de la casa repartir premis, i aquest espere que li haja tocat a molts clients", ha afegit.

D'altra banda, també s'han venut 18 sèries -1.080.000 euros- a Elx, en concret als clients d'una confiteria del centre que va comprar el número complet. La responsable de l'administració, Marina López, ha expressat la seua "il·lusió" per vendre un premi als clients del negoci i ha recordat que ja va vendre un cinqué premi en 2016..

Mostrar comentarios

Códigos Descuento