Comunitat Valenciana

Ribó defèn que el substitut de Ferri siga una persona "vinculada directament a la ciutat de València"

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha assenyalat aquest dimecres que seria "important" que el nou síndic de Compromís en Les Corts, en substitució de Fran Ferri, -que abandona el càrrec i la seua acta en el parlament autonòmic per a tornar a la seua carrera professional-, fora una "persona vinculada directament a la ciutat de València".
Fran Ferri i Joan Ribó en una trobada en Alcaldia (imatge d'arxiu)
Fran Ferri i Joan Ribó en una trobada en Alcaldia (imatge d'arxiu)
AYTO
Fran Ferri i Joan Ribó en una trobada en Alcaldia (imatge d'arxiu)

Ribó ha realitzat aquestes declaracions en ser preguntat per si té algun candidat preferit per a rellevar a Ferri en el càrrec de portaveu del grup a Les Corts i en concret sobre què li pareixeria l'actual conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà.

"Jo d'aquest tema no entenc", ha admès el primer edil, qui ha assenyalat que és una qüestió d'han de treballar els seus companys de partit en l'àmbit autonòmic.

En tot cas, Ribó ha apuntat que li pareix "important que quan es parle d'aquests temes es pense que la ciutat de València, que té una necessitat de relació amb la Generalitat en molts temes, quasi cada dia pràcticament" pel que des del seu punt de vista "seria molt important" que qui substituïsca Ferri siga "una persona vinculada directament amb la ciutat de València".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento