Comunitat Valenciana

El circ torna al seu origen a La PlaZeta amb trapezistes, acròbates i una dona barbuda

El Nadal arriba amb magnificència al teatre La PlaZeta de la mà de ANTE 'El Magnífico', un espectacle que va conquistar a més de 10.000 espectadors l'any passat en la sala valenciana i torna renovat en aquestes dates per a donar a conéixer l'origen de la història de ANTE, el seu protagonista.
Archivo - Arxiu - ANTE el Magnífico en Teatre La Plazeta
Archivo - Arxiu - ANTE el Magnífico en Teatre La Plazeta
LA PLAZETA
Archivo - Arxiu - ANTE el Magnífico en Teatre La Plazeta

'ANTEs de ser Magnífico' és una producció teatral convertida en una experiència en la qual conflueixen les millors expressions artístiques del circ tradicional. Trapezistes, acròbates, màgia i fins a una dona barbuda. L'essència del circ clàssic des de la comoditat d'una butaca, avança l'espai.

Es tracta d'una funció per a tota la família que sorprendrà als més menuts de la casa, però també permet als adults tornar a la seua infància i recuperar la il·lusió d'endinsar-se en el món màgic del circ. Les funcions es representaran entre els dies 25 i 5 de gener, amb entrades ja disponibles en la web de la PlaZeta.

Aquest 'xou' compta amb artistes internacionals de primer nivell les trajectòries professionals del qual estan consolidades en companyies com el Cirque du Soleil. A l'elenc participen campions mundials i nacionals de concursos de màgia i fins i tot guanyadors del programa de televisió 'Tu sí que vales'.

I el 2021 es despedirà en el teatre amb un pla carregat de confeti i serpentina. 'La noche del fin del mundo' és un espectacle creat per a celebrar l'arribada del nou any amb raïms i molta diversió.

El campió mundial de mentalisme i 'showman' Javier Botía acompanyarà al públic en un cap d'any diferent, "en un ambient còmode, sense aglomeracions i segur". Les entrades per a aquesta funció també estan a la venda des de 20 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento