Comunitat Valenciana

Cvirus.- Marco apel·la a la responsabilitat durant el Nadal per a contindre l'augment de contagis a Castelló

-
Reunió del Cecopal
Reunió del Cecopal
AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓ
Reunió del Cecopal

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha presidit aquest divendres la reunió del Centre de Coordinació Operatiu Municipal (Cecopal) per a analitzar l'evolució de la situació epidemiològica en la ciutat, en la qual ha apel·lat a la responsabilitat durant el Nadal per a contindre l'augment de contagis de Covid-19.

A la trobada també han assistit el regidor de Seguretat Pública i Emergències, David Donate; i la regidora de Cultura, Verònica Ruiz; al costat de representants policials i altres membres que conformen aquest comité de coordinació política i tècnica.

En la reunió s'ha abordat l'augment dels contagis en la ciutat de Castelló que, segons les últimes dades fetes públics per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, situa la incidència acumulada en 695,50 positius per cada 100.000 habitants.

En els últims 14 dies s'han registrat a la ciutat un total de 1.212 positius. "És imprescindible que tots i totes actuem amb responsabilitat durant aquestes dates en les quals són més habituals les trobades entre familiars i amics i que visquem el Nadal amb responsabilitat", ha manifestat Marco.

L'alcaldessa també ha recordat la importància de la vacunació i ha recordat la pròxima obertura de la Pèrgola els dies 22 i 30 per a acudir sense cita prèvia i del 27 al 29 per a les persones majors de 60 anys citades a través de SMS.

DENÚNCIES

Durant el Cecopal, s'ha donat compte de l'últim balanç de denúncies per incomplir les mesures de prevenció. Aquest mes de desembre, i a data del passat dia 14, s'han realitzat 81 propostes de sanció. D'elles, 33 per consum d'alcohol en via pública, 32 per incompliments d'altres mesures com no guardar la distància, 6 per no portar mascareta, 5 per no exhibir el certificat covid i una sanció a un establiment per no sol·licitar el citat certificat.

Quant als controls, s'ha acordat l'increment de les inspeccions a aquells locals que han d'exigir el certificat covid per a controlar el compliment de la mesura. També es treballa en col·laboració amb els locals d'oci nocturn per a promoure mesures de conscienciació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento