Comunitat Valenciana

La Policia investiga la desaparició a València d'una jugadora d'handbol de la selecció d'Iran

La Policia Nacional investiga la desaparició d'una jugadora d'handbol de la selecció d'Iran, després de la denúncia interposada per la Federació d'aquest país, que ha comunicat que el dimarts no es va presentar al dinar en l'hotel de concentració de l'equip a València.

Segons han informat a Europa Press fonts policials, la Federació va interposar aquest mateix dimarts la denúncia després que la jugadora no es presentara al dinar de l'equip a l'hotel de concentració. En aquests dies es disputa, fins al 19 de desembre, el Mundial d'Handbol, amb la localitat valenciana de Llíria com una de les seues seus.

La passada setmana va ser la Federació del Camerun la que va denunciar la desaparició de quatre de les seues jugadores de l'hotel de concentració de València, fet pel qual també manté oberta una investigació la Policia.

Les quatre jugadores tenien les seues pertinences arreplegades pel que la Policia no veu cap circumstància "inquietant" i es barreja la voluntarietat en la desaparició de les esportistes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento