Comunitat Valenciana

L'Horta proposa un viatge al passat amb màgia i humor per a redescobrir personatges i cançons tradicionals

La Sala L'Horta arriba al tram final de l'any amb una festa de música, màgia, humor i malabares dirigida a tota la família. La companyia valenciana Rodamón posarà en escena el 19 de desembre a les 12 hores un espectacle interactiu musical en el qual proposa un viatge al passat per a redescobrir personatges, valors i cançons populars infantils.
Espectacle en Sala L'Horta
Espectacle en Sala L'Horta
SALA L'HORTA
Espectacle en Sala L'Horta

'Els Trotamons i la màquina del temps' està protagonitzat pels cinc personatges que poblen tots els muntatges de la companyia des de la seua creació l'any 2011, segons ha explicat la sala en un comunicat.

Els rodamóns són uns incansables viatgers amb la principal missió de recórrer el planeta en busca de somriures. Volen conéixer a tots els xiquets del món per a transmetre'ls missatges com la importància de les històries dels avis i la necessitat de cuidar del planeta.

Simsi és ingènua, divertida i està molt compromesa amb el reciclatge; Mandarina representa l'educació i els bons modals, a més de ser una lectora incansable; Chispa té un alt sentit moral, i Micky és destarifat i entremaliat, el que més riures provoca entre els més xiquets. Finalment està la somiadora Veleta, sempre disposada a defendre els drets dels animals.

En els seus viatges arreu del món, van acompanyats de dos ballarins i uns personatges icònics que els xiquets reconeixeran a l'instant, com Mary Poppins o el pallasso Don Pepito.

A més dels balls i les acrobàcies circenses, la música ocupa un lloc important en aquest espectacle, en el qual es recordaran cançons infantils i nanas de tots els temps, com 'Hola Don Pepito', 'Mareta Mareta', 'La panderola', 'La lluna la pruna' i 'Ramonet'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento