Comunitat Valenciana

Tres jutges i 16 lletrats juren els seus càrrecs a la Comunitat Valenciana

Tres jutges pertanyents a la LXX promoció de la carrera judicial i 16 integrants de la XLIV promoció de lletrats de l'administració de Justícia han jurat o promès aquest dilluns els seus càrrecs davant la sala de govern i la secretària de govern del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), respectivament.
Tres jutges i 16 lletrats de l'Administració de Justícia juren els seus càrrecs a la Comunitat Valenciana
Tres jutges i 16 lletrats de l'Administració de Justícia juren els seus càrrecs a la Comunitat Valenciana
TSJCV
Tres jutges i 16 lletrats de l'Administració de Justícia juren els seus càrrecs a la Comunitat Valenciana

Durant l'acte, celebrat en la Ciutat de la Justícia de València, la presidenta del TSJCV, Pilar de la Oliva, ha desitjat sort a tots i els ha instat a dedicar-se al servici públic amb "humilitat, discreció, diligència i proximitat". "Heu assumit, pública i solemnement, un pacte. I la societat confia que ho conjugareu en present en cada exercici professional al que us enfronteu", ha dit.

En la mateixa línia, la secretària de govern de l'alt tribunal valencià, Gloria Herráez, ha demanat als nous lletrats que facen el possible per solucionar els problemes amb que els ciutadans acudeixen cada dia als jutjats i tribunals.

Els tres nous jutges, dos dones i un home, ocuparan plaça a partir d'ara en els jutjats de Primera Instància i Instrucció número 1 de la Vila Joiosa, 3 de Novelda i 4 d'Elda (Alacant). Tots aquests òrgans tenen atribuïdes en els seus respectius partits judicials competències en matèria de violència sobre la dona, detalla el TSJCV.

Per la seua banda, els nous 16 lletrats de l'administració de Justícia (13 dones i tres homes) prestaran servici en sengles jutjats de Primera Instància i Instrucció de la Comunitat Valenciana.

Cinc d'ells ho faran en els jutjats número 3 de Novelda, 2 i 3 d'Alcoi, 2 de Dénia i 3 de Villena (Alacant). Altres quatre ho faran en els jutjats número 1 de Sogorb i 2, 4 i 5 de Nules (Castelló) i els set restants tenen la seua destinació en els jutjats número 1 de Requena, 3 de Catarroja, 2 de Picassent, 2 de Xàtiva, 3 de Carlet i els números 2 i 4 d'Ontinyent (València).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento