Comunitat Valenciana

Cultura destina 250.000€ a la participació de les galeries d'art en fires nacionals i internacionals

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha convocat ajudes econòmiques, amb una línia pressupostària és de 250.000 euros, per a col·laborar amb el funcionament i la promoció de les activitats de les galeries d'art de la Comunitat Valenciana en fires d'art nacionals i internacionals.
Archivo - Imatge dels prepartius de la fira ARCO (arxiu)
Archivo - Imatge dels prepartius de la fira ARCO (arxiu)
Cézaro De Luca - Europa Press
Archivo - Imatge dels prepartius de la fira ARCO (arxiu)

Podran sol·licitar aquestes subvencions els titulars de galeries d'art que desenvolupen les seues activitats en l'àmbit competencial de la Comunitat Valenciana.

A l'efecte d'aquestes subvencions, s'entén com a galeries d'art les persones físiques o jurídiques que tinguen com activitat principal l'exposició oberta al públic d'obres d'art amb finalitat comercial.

Aquesta convocatòria es realitza mitjançant la fórmula de tramitació anticipada per a la participació de les galeries d'art de la Comunitat Valenciana en fires d'art nacionals i internacionals desenvolupades entre el dia 1 de novembre de 2021 i el 31 d'octubre de 2022.

Tindran la consideració de despeses subvencionables tots aquells generats exclusivament per l'organització de les activitats per a les quals es concedeix la subvenció, que hagen sigut relacionats i quantificats en la memòria econòmica del projecte.

Aquests són els que es deriven de la contractació del sòl, en aquelles fires en les quals aquest concepte tinga caràcter obligatori, les despeses derivades de les acreditacions i drets d'inscripció, els corresponents al disseny, muntatge i desmuntatge de l'estand i elaboració de material publicitari i material promocional en relació amb la presència de la galeria en la fira que es tracte.

S'inclouen a més en aquesta ajuda els servicis per a la gestió de l'estand: assegurances, consum d'energia elèctrica, inserció de dades o publicitat en catàleg, neteja i personal; desplaçament i estada en el lloc de celebració de la fira corresponent per a dos persones, durant les dates d'aquesta celebració.

Els detalls d'aquesta convocatòria es poden consultar en el DOGV (

Mostrar comentarios

Códigos Descuento