Comunitat Valenciana

Llargues cues per a la vacunació sense cita hores abans de l'entrada en vigor del passaport covid

Largas colas para la vacunación sin cita horas antes de la entrada en vigor del pasaporte covid
Llargues cues per a la vacunació sense cita hores abans de l'entrada en vigor del passaport covid a la Comunitat Valenciana.
20M EP
Largas colas para la vacunación sin cita horas antes de la entrada en vigor del pasaporte covid

El punt de vacunació sense cita contra la covid habilitat aquest divendres al costat del Museu de les Ciències de València -amb motiu de la celebració de la Marató València Trinidad Alfonso EDP del diumenge- està registrant llargues cues de ciutadans només unes hores abans que comence a exigir-se en la Comunitat Valenciana el Certificat Covid Digital de la UE.

La Conselleria de Sanitat ha obert a les deu del matí aquest punt d'administració de dosis i el dispositiu romandrà operatiu fins a les 14.00 hores i, de nou, de 17.00 a 20.00 hores, així com el dissabte de 10.00 a 14.00 hores.

Igualment, s'han instal·lat altres dos punts de vacunació aquest divendres, en La Salera de Castelló de 16.00 a 21.00 hores i en el centre comercial de l'Aljub d'Elx de 17.00 a 21.00 hores, detallen fonts del departament que dirigeix Ana Barceló.

Multitud de persones han tornat a respondre a aquesta iniciativa de l'administració sanitària i, per això, s'estan repetint les imatges de llargues cues registrades la setmana passada en els punts de vacunació sense cita desplegats pel Black Friday en zones comercials de la Comunitat Valenciana. Es van administrar un total de 1.719 dosis contra el coronavirus i, en alguns casos, van haver de tancar més tard del que es preveia davant l’"èxit" d'afluència.

La Comunitat Valenciana exigirà des d'aquest dissabte a les 00.00 hores el certificat covid per a poder accedir a locals d'oci i restauració amb aforaments de més de 50 persones; espais dedicats a activitats recreatives i d'atzar amb menjar; esdeveniments i celebracions de més de 500 persones on no sempre es puga portar la mascareta i visites a hospitals, quan es permeten, i a residències de serveis socials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento