Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana es promociona a Madrid com a "fàbrica de bellesa" per a rodatges audiovisuals

La Comunitat Valenciana ha exposat a Madrid, davant un elenc de directors i productors del sector audiovisual nacional, implicats en l'atracció de rodatges, les seues bondats com a plató cinematogràfic. Aquest territori és "molt fèrtil en recursos, com a patrimoni històric, paisatge, rutes, la Terra dels Borgia" i ofereix a les produccions una "fàbrica de bellesa".
Archivo - Rodatge de 'El Embarcadero' en l'Albufera de València (arxiu)
Archivo - Rodatge de 'El Embarcadero' en l'Albufera de València (arxiu)
EUROPA PRESS
Archivo - Rodatge de 'El Embarcadero' en l'Albufera de València (arxiu)

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, amb els Productors Audiovisuals Valencians (PAV), han presentat aquest dimecres en la capital espanyola 'La Comunitat Valenciana com a plató de rodatge' per a donar a conéixer l'estratègia impulsada per la Generalitat, així com els avantatges i la diversitat de localitzacions amb les quals compta la Comunitat Valenciana.

Colomer ha destacat que "la gravació de sèries, pel·lícules i documentals s'ha convertit en un canal i fórmula de projecció del territori turístic". En aquest sentit, ha assenyalat que "el cinema és un gran aparador per a la nostra destinació que ens permet posicionar-nos en el món i en els desitjos dels mercats".

"La Comunitat Valenciana és molt fèrtil en recursos, com a patrimoni històric, paisatge, rutes, la Terra dels Borgia" ha recalcat el secretari autonòmic, que manté que aquesta autonomia és "una fàbrica de bellesa amb grans atributs i relats que ens fan especials".

A més, ha posat l'accent que "el cinema s'ha convertit en una fórmula per a guanyar prestigi i posicionament en l'imaginari i en la voluntat de la gent per a vindre al nostre territori". De la mateixa manera, ha manifestat la seua satisfacció per la celebració a la Comunitat Valenciana de l'any Berlanga i dels Goya.

En l'esdeveniment han participat representants de les principals Film Offices de la Comunitat, com Peníscola, València i Benidorm, que han exposat els avantatges de rodar en territori valencià.

GUIA 'BERLANGA A LA VISTA'

A més, s'ha presentat la nova guia 'Berlanga a la vista', editada per Turisme, que mostra un recorregut que vertebra la Comunitat Valenciana a través de les pel·lícules del cineasta valencià, rodades en el nostre territori, i que, es complementa amb una aproximació a tots aquells elements que destaquen el caràcter mediterrani de la seua obra: la gastronomia, la presència de les bandes de música, la pirotècnica, el mar o l'alegria i la bullícia de la vida en el carrer.

Aquesta presentació, realitzada en l'Acadèmia de Cinema de Madrid, s'emmarca dins del conveni de col·laboració entre Turisme i l'Associació PAV, dotat amb 70.000 euros, per a fomentar el turisme cinematogràfic de la Comunitat Valenciana per a l'any 2021. Un acord que, entre altres accions, ha permès promocionar la Comunitat Valenciana en el Festival Internacional de Cinema de Berlín (Berlinale) i que durant aquest mes de desembre estiga present en Focus, un dels esdeveniments més importants dirigit localizadores cinematogràfics.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento