Comunitat Valenciana

La Marina de València ofereix visites guiades gratuïtes a l'exposició del centre Àcentmètresducentredumonde

La Marina de València ofereix visites guiades gratuïtes a l'exposició col·lectiva del centre Àcentmètresducentredumonde de Perpinyà, fundada al juny de 2004 per l'empresari, mecenes i col·leccionista valencià Vicent Madramany. La mostra conté 101 obres de gran format de 33 artistes internacionals que formen un recorregut pel més destacat de la col·lecció i que els visitants podran descobrir en La Base fins al 9 de gener de 2022.
Exposició 'Àcentmètresducentredumonde' en La Base de la Marina
Exposició 'Àcentmètresducentredumonde' en La Base de la Marina
LA MARINA
Exposició 'Àcentmètresducentredumonde' en La Base de la Marina

Les visites s'ofereixen des del cap de setmana passat, els dissabtes, diumenges i festius d'11.00 a 12.00 hores sense necessitat de realitzar una reserva prèvia i persegueixen que el públic puga conéixer "amb més profunditat" la mostra i la figura de Madramany, segons ha informat La Marina de València en un comunicat.

La mostra col·lectiva del centre Àcentmètresducentredumonde reuneix més de cent obres que daten des de mitjan 60 fins a l'actualitat i la col·lecció impulsada pel valencià Vicent Madramany amb un format inèdit de col·leccionisme cooperatiu.

Amb aquesta exposició, La Marina de València busca "reivindicar" la figura de Madramany, impulsor de la internacionalització de les cooperatives agràries valencianes, i la seua col·lecció d'art contemporani, que és una "mostra significativa de la pintura europea actual i de la particular forma d'entendre l'art contemporani de l'empresari i col·leccionista valencià".

La "pluralitat" de llenguatges estètics de la col·lecció iniciada per Madramany queda "perfectament representada" en la mostra, comisariada per Artur Heras i Josep Salvador, en la qual poden admirar-se obres d'artistes internacionals com Valerio Adami, Lucebert, Ben Vautier, Jean Le Gac, Pat Andrea, Toni Bevan o Claude Viallat i valencians com Armengol, Javier Chapa, Adrià Pina, Chema López, Boix, Heras, Santiago Ydáñez, Tania Blanco, Mery Sales, Carolina Ferrer o Ernesto Casero.

L'exposició pot visitar-se de dimarts a divendres de 12.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores, dissabtes de 10.00 a 19.00 hores i diumenges de 10.00 a 15.00 hores. Els dilluns la mostra estarà tancada al públic excepte els dies festius, que tindran el mateix horari que els diumenges.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento