Comunitat Valenciana

León Benavente presentarà al març el seu disc 'Era' a Les Arts

  • Les entrades estan a la venda en la pàgina oficial del grup i Notikumi.
León Benavente
León Benavente
CECILIAAHA
León Benavente

León Benavente actuarà en el Palau de les Arts el divendres 4 de març en el marc de la gira de presentació d''Era', el seu quart àlbum d'estudi. El disc veurà la llum el pròxim 21 de gener, encara que els seguidors del grup ja poden escoltar un senzill d'avançament: 'Líbrame del mal', editat fa pocs dies.

Abraham Boba, autor de la peça, ha inclòs referències a la cultura popular -als músics Bob Dylan i Rafael Berrio, a la poeta María Salgado o a la pel·lícula Blade Runner- en un tema dominat pels sintetitzadors i les programacions. León Benavente avança així cap a una sonoritat nova, amb un menor pes de les guitarres.

La posada de llarg d''Era' començarà solament uns dies després de la publicació del disc, el dissabte 29 de gener en el Teatre Palacio Valdés de Avilés.

De moment, León Benavente ha confirmat més de 20 dates en les principals ciutats, la de València després del seu pas per Madrid, Pamplona i Santiago de Compostel·la. Les entrades estan a la venda en la pàgina oficial del grup i Notikumi.

El grup va nàixer en 2012 arran de la unió d'Abraham Boba (veu i teclats), Eduardo Baos (baix i sintetitzadors), Luis Rodríguez (guitarra) i César Verdú (bateria). Amb el seu primer disc, publicat en 2013 amb títol homònim, es van fer lloc en els cartells dels principals festivals i van abarrotar gran part de les sales del país, a més de creuar l'Atlantic.

Poc després, a l'abril de 2016, va eixir el seu segon àlbum, '2', que els va portar de gira durant un any amb concerts a Espanya i Amèrica Llatina. En 2019, el seu disc 'Vamos a volvernos locos' va entrar en el número 1 d'iTunes el dia del seu llançament i va ser el segon àlbum més venut en Espanya eixa mateixa setmana. Eixe tercer treball es va presentar en una intensa gira amb sales plenes i directes a Mèxic i Portugal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento