Comunitat Valenciana

La Guàrdia Civil porta al jutge a 236 conductors a la Comunitat a l'octubre per delictes contra seguretat vial

La Guàrdia Civil ha portat als jutjats a un total de 236 conductors a la Comunitat Valenciana en el passat mes d'octubre per delictes contra la seguretat vial, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Control de la Guàrdia Civil de Trànsit, en una imatge d'arxiu
Control de la Guàrdia Civil de Trànsit, en una imatge d'arxiu
GUARDIA CIVIL
Control de la Guàrdia Civil de Trànsit, en una imatge d'arxiu

D'aquests 236 conductors, 57 circulaven sense permís o llicència, 167 ho feien sota els efectes de begudes alcohòliques, tres perexcés de velocitat, set per conducció temerària, un per abandonar el lloc de l'accident i un altre més per conduir amb presència de drogues en l'organisme.

Per províncies, en la de València es va actuar contra 27 conductors per mancar de permís o llicència, 70 per conduir sota els efectes de l'alcohol, tres per conducció temerària, dos per excés de velocitat, un per abandonar el lloc de l'accident i un altre més per conduir amb presència de drogues en l'organisme.

En la de Castelló, es va actuar contra nou conductors per mancar de permís o llicència, 28 conductors tots per conduir sota els efectes de l'alcohol i un per conducció temerària. En la província d'Alacant, va haver-hi 21 conductors posats a disposició judicial per mancar de permís o llicència, 69 per conduir sota els efectes de l'alcohol, tres per conducció temerària i un per excés de velocitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento