Comunitat Valenciana

Un total de 21 empreses de la Comunitat Valenciana participen en la Fira Hygienalia

Un total de 21 empreses de la Comunitat Valenciana participen en la Fira Hygienalia que, des d'aquest dimarts i fins al 10 de novembre, reuneix el sector de la neteja i higiene professional a la Casa de Campo de Madrid.

La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat el suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, a través de l'Ivace, a la "participació d'empreses de la Comunitat en aquest certamen, en el qual tenen l'oportunitat de celebrar trobades empresarials amb empreses importadores amb les quals generar noves oportunitats de negoci".

En la present edició participen un total de 90 empreses, de les quals 51 són espanyoles. D'aquest, un total de 21, el 41%, són de la Comunitat Valenciana. A més, estan previstes vora 200 reunions, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

L'Ivace, en col·laboració amb l'Associació de Fabricants Espanyols de Productes de Neteja i Higiene ha organitzat trobades empresarials entre les empreses valencianes presents en el certamen amb empreses de fins el 23 països entre els quals es troben Algeria, Bèlgica, Bulgària, el Camerun, Xile, Croàcia, França, Irlanda, Israel, Itàlia, Líbia, Turquia, Emirats Units i el Regne Unit, entre uns altres.

Es tracta d'un esdeveniment dirigit a empreses i professionals dels sectors de bugaderia, maquinària, utensilis i accessoris, cel·lulosa, control de plagues, uniformes, servicis, productes químics, medi ambient dins de la neteja i higiene professional.

Aquesta iniciativa està promoguda per l'Enterprise Europe Network, xarxa de la Comissió Europea que té com a objectiu defensar la competitivitat i innovació de les pimes.

Hygienalia és l'esdeveniment de referència del sector de la neteja i higiene professional. Una trobada trasversal entre l'oferta i la demanda, un fòrum per a la presentació i localització de novetats, un moment únic per a fer 'networking'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento