Comunitat Valenciana

L'Orquestra de Sant Petersburg i la pianista Alexandra Dovgan actuen a l'Auditori de Castelló

-
Archivo - Arxiu - Alexandra Dovgan
Archivo - Arxiu - Alexandra Dovgan
GENERALITAT VALENCIANA
Archivo - Arxiu - Alexandra Dovgan

Cultura de la Generalitat, mitjançant l'Institut Valencià de Cultura, programa aquesta setmana en l'Auditori de Castelló dos concerts de música clàssica amb reconeixement internacional. El primer dels concerts tindrà lloc el dimecres 10 de novembre amb l'Orquestra de Sant Petersburg i el pianista Dmytro Choni, i el dissabte 13 la jove pianista russa Alexandra Dovgan interpretarà peces de Beethoven, Schuman o Chopin.

"Estem davant dos dels concerts de clàssica més potents d'aquest trimestre en l'Auditori", ha destacat el delegat territorial de l'IVC a Castelló, Alfonso Ribes. "És tot un privilegi poder tindre en Castelló a l'Orquestra de Sant Petersburg acompanyada d'un dels pianistes més reconeguts internacionalment, Dmytro Choni", ha assenyalat Ribes.

El carismàtic director Juri Gilbo ha convertit l'Orquestra de Cambra de Sant Petersburg en una orquestra pionera en l'àmbit internacional i ha modelat un so inconfusible, combinant la llegendària escola de cordes russa amb la de vents d'Europa Occidental. En aquesta ocasió, acompanyats del pianista Dmytro Choni, un dels millors músics d'escala internacional, el programa que presentaran en l'Auditori estarà format per peces d'Elgar, Chopin i Chaikovski.

ALEXANDRA DOVGAN

L'Auditori de Castelló es prepara per a rebre el dissabte 13 de novembre tot un fenomen al piano. La jove Alexandra Dovgan ha aconseguit amb només 14 anys ser tot un referent. Ha sigut guardonada en cinc concursos internacionals i ha actuat en algunes de les sales de concerts més prestigioses d'Europa i sota les batutes de grans directors com Valery Gergiev, Vladimir Spivakov i Vladimir Fedoseyev.

Ribes ha volgut fer una crida a tot el públic de Castelló per a assistir a aquest concert i ha fet una invitació especial "a tots els joves estudiants de música per a gaudir d'aquest concert amb una pianista de només 14 anys que està aconseguint grans èxits i reconeixements arreu de tot el món".

La pianista russa Alexandra Dovgan va nàixer en 2007. El seu talent va sorgir amb cinc anys quan va superar les proves extremadament competitives per a accedir en l'Escola Central de Música del Conservatori Estatal de Moscou, on actualment estudia amb la reconeguda mestra Mira Marchenko. Alexandra Dovgan posseïx una presència carismàtica en l'escenari i una personalitat diferent.

Totes les entrades per als espectacles es poden comprar en la web taquilla.ivc.gva.es, la nova plataforma de venda de l'Institut Valencià de Cultura.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento